Reštaurácia

Pozývame vás na kulinársky zážitok

Robíme všetko pre to, aby návšteva našej reštaurácie bola zážitkom, a to nielen gastronomickým. V príjemnom prostredí si u nás môžete počas celého dňa vychutnať špeciality, ktoré pre vás pripravuje tím kuchárov na čele so šéfkuchárom Tomášom Rapkom. Ten má za sebou dlhoročnú prax v prémiových reštauráciách v zahraničí, okrem iného aj v sieti Radisson SAS.

„V našom à la carte menu nájdete výnimočné jedlá inšpirované talianskou aj domácou kuchyňou. Kvalita a čerstvosť surovín je pre nás prvoradá. Napríklad všetky paradajky, ktoré pri príprave jedál používame, pochádzajú z neďalekej bio farmy v Babindole. Na dochucovanie používame čerstvé bylinky – bazalku, rozmarín či koriander, a všetky omáčky si pripravujeme sami. V našej kuchyni nenájdete žiadne mrazené výrobky či polotovary. Zato sa môžete tešiť na neobyčajné spojenia chutí a denne čerstvé dezerty pripravované priamo u nás.“

Šéfkuchár Tomáš Rapko

Špeciality šéfkuchára

Králičia klobása
Králičia klobása
Údená králičia klobása, bravčové pečené oškvarky s vajíčkovým chlebom a feferónovou horčicou
€ 4,20
Bazalkové arborio
Bazalkové arborio
Bazalkové Arborio s pečenou hovädzou sviečkovicou, paradajkami a praženou slnečnicou
€ 9,60
Pečený losos
Pečený losos
Pečený losos, fritovaná rybacia strúhanka a vínové paradajky s celým makom
€ 10,80
Mangový šalát z repy
Mangový šalát z repy
Lístky červenej repy a horčice s čerstvým mangom a medovými kešu orechmi s čerstvým chilli
€ 7,50
Rizoto z tarhone
Rizoto z tarhone
Slovenské rizoto z tarhone so sušenými paradajkami, parmezánom a pikantnou salámou
€ 8,30

Medzinárodná kuchyňa

inšpirovaná čerstvosťou, kvalitnými surovinami a tradičnými chuťami Slovenska a Talianska

À la carte menu

Vyberte si špecialitu podľa svojho gusta
Menu
  • Predjedlá
  • 100g Zamiešaný hovädzí tatarák s paprikovým Ajvarom (10)* €9,90
  • 100g Kačacia paštéta „Sole“ so skaramelizovanými marhuľami a tekvicovým tmavým chlebom (1) €5,90
  • ***
  • Polievky
  • 0,33l Slepačí vývar so zeleninou , trhaným mäsom a slížami (1,3) €3,20
  • 0,33l Paradajková so strúhaným parmezánom (7) €3,20
  • ***
  • Hlavné jedlá
  • 180g Restované kuracie frikasé so smotanovo-paprikovým krémom a cesnakovou cuketou (7) €7,50
  • 180g Pečená bravčová panenka s karamelovou hlávkovou kapustou (7) €8,20
  • 200g Hovädzí entrecôte s pečenými paprikami na karamele s talianskym bielym octom (7) €16,90
  • 200g Hovädzia sviečkovica podávaná na spôsob sviečková na smotane (7,9) €21,50
  • 200g Vyprážaný teľací rezeň v chlebovej strúhanke (1,3,7) €12,50
  • 220g Špenátové taglaitelle so syrovým krémom ,pečenou paprikou a praženou slnečnicou (1,3,7) €8,10
  • 200g Losos na kôprových zemiakoch so smotanou (4,7) €12,90
  • 220g Hríbové maslové rizoto s čerstvými paradajkami a parmezánom (1,3,7) €8,50
  • 300g Konfitované kačacie stehno na pečených škoricových slivkách a žemľovou knedľou €10,90
  • 180g Maslové kuracie prsia s ružovým korením (7) €7,20
  • ***
  • Šaláty
  • 300g Trhaný šalát s kaparovou majonézou, opečeným kuracím frikasé , chlebovými krutónmi a čerstvými paradajkami (1,3,7,10) €9,10
  • 250g Cviklovo-jablkový šalát s lístkami ruccoly a pečeným camembertom (7) €7,90
  • ***
  • Dezerty
  • 0,3l Vtáčie mlieko s bielkovými sladkými haluškami (1,3,7) €5,20
  • 120g Vyprážaná vanilková zmrzlina s malinovým coulis (1,3,7) €5,90
  • ***
  • Prílohy
  • 200g Opekané zemiaky €2,10
  • 200g Varené maslovo-petržlenové zemiaky €2,90
  • 200g Dusená ryža €1,60
  • 200g Hranolky €2,10
  • 200g Grilovaná zelenina €3,30
  • 200g Žemľová knedľa: €2,90
  • Výber šalátov
  • 200g miešaný €2,90
  • 150g paradajkový s cibuľou €2,50
  • 150g uhorkový sladkokyslý/kyslá smotana €2,90
  • *„Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné ženy, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou“ .
Do you need to have Hotel / Resort template?
Purchase this template